0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3

Samen onze bedrijven laten groeien

Continu investeren wij enorm veel geld en tijd in onze platform voor geprinte producten. Dit resulteerd in de beste website en tooling in de printindustrie. De uitvoerig geteste website and tooling willen we graag met iedereen delen. Op deze manier creëren we extra waarde voor jou en je klanten. Vind uit hoe we jouw kunnen ondersteunen bij je core business of bij het ondekken van nieuwe omzet.

Overzicht van samenwerk opties met Drukzo

Bij Drukzo creëren wij extra waarde door het ondersteunen van onze partners core business & creëren wij extra omzet uit tot nu toe onbekende bronnen door het delen van ons steeds verbeterende tech-platform voor geprinte producten.

  • Print Store oplossing - Je eigen high-tech print website! Print Store oplossing - Je eigen high-tech print website!
  • PAAS™ - Printing as a Service. Extra omzet met onze geïntregeerde producten API. PAAS™ - Printing as a Service. Extra omzet met onze geïntregeerde producten API.
  • Custom Affiliates - Samenwerken richting beide kanten op basis van affiliates en kickbackfees. Custom Affiliates - Samenwerken richting beide kanten op basis van affiliates en kickbackfees.

Print Store oplossing

Wil je snel en eenvoudig een groot assortiment geprinte producten aanbieden onder je eigen merknaam? Dan is onze state-of-the-art whitelabel de oplossing. Je hebt snel je eigen shop met het assortiment wat je wenst. Wij zorgen voor de volledige inrichtingen, jij voegt je eigen look-and-feel toe, wij zorgen dat alle producten en prijzen perfect staan en zorgen voor de volledige betalingsafhandeling. Desgewenst kun je gebruik maken van onze professionele internatonel customer service in maar liefst 8 talen. Dat noemen wij zonder moeite, zo geregeld. Onze white label oplossingen zijn zowel geschikt voor professioneel grafisch ondernemers en reclamebureaus, maar ook voor middengrote- en grote e-commerce spelers die hun productaanbod (online) willen vergroten. Informeer naar wat Print Store voor jouw organisatie kan betekenen.

PAAS™ - Printing-as-a-Service

Onze unieke e-commerce technologie inrichting maakt het mogelijk om zeer gemakkelijk de mogelijkheid toe te voegen om geprinte producten te verkopen via je eigen web omgeving. Zo houdt je de regie over het klantgedrag en kun je gemakkelijk producten verkopen met een goede marge. Het gemak van de PAAS™ Cloud API maakt het dat integratie een fluitje van een cent is. Onze Cloud API infrastructuur kan koppelen met elk gewenst systeem en is in staat de complexe producten gemakkelijk aan te bieden, waardoor je als partner snel een groot aantal producten toevoegd aan je portfolio. Onze Printing-as-a-Service oplossingen worden wereldwijd gebruikt door diverse partners in de retail, het evenementenlandschap en op vele andere plekken. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Affiliate oplossing

Heb jij veel klanten in je netwerk die (latente) vraag hebben voor drukwerk? Dan ben je perfect voor het affilate programme. Voor elke order die via jouw geplaatst word ontvang je een mooie kickbackfee. Dit is ideal voor bijvoorbeeld brancheorganisaties and event promoters. Naast de kickbackfee kunnen we jouw klanten ook nog extra voordelen bieden. Zo creëren we een win-win-win situatie. Biedt jij producten aan die we niet direct kunnen toevoegen aan ons sellerportal, maar deze hebben wel veel affiniteit met drukwerk of is zelf drukwerk? Dan ben je perfect voor het affilate programme. Voor elke order die via ons geplaatst word ontvangen wij een mooie kickbackfee. Naast de kickbackfee kunnen we onze klanten ook nog extra voordelen bieden. Zo creëren we een win-win-win situatie. Neem nu contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Neem nu contact met ons op om meer te horen over de mogelijke samenwerkingen. We kijken er nu al naar uit om iets van je te horen.

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • 1
  • 2

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina