België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Bedrukte Polsbandjes

Met bedrukte polsbandjes wordt het identificeren van je bezoekers een makkie. Zorg ervoor dat de bandjes passen bij de sfeer van je evenement en het wordt een succes!

Wat inspiratie nodig?

Wanneer je een event organiseert, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Met zoveel mogelijkheden is het kiezen van het juiste drukwerk voor jouw event makkelijker gezegd dan gedaan. En zelfs als je precies weet wat je wilt, dan kan je soms nog steeds wat inspiratie gebruiken om jouw ontwerp er zo geweldig mogelijk uit te laten zien. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen je helpen. Bekijk onze meest gelezen blog artikelen over print marketing voor events:

Waarom bedrukte polsbandjes ideaal zijn voor evenementen en promotie

Het organiseren van feesten en festivals kan lonend zijn, omdat je mensen uit verschillende lagen van de bevolking te zien krijgt. Het voelt ook geweldig als je hen de kans geeft om uitgebreid te genieten, weg van de stress die ze misschien ervaren in hun dagelijkse leven.

Dat gezegd te hebben, kan het een overweldigende en uitdagende taak zijn om ervoor te zorgen dat je evenement goed verloopt, vooral voor je personeel dat in de frontlinie staat. Je wil er zoveel mogelijk voor zorgen dat iedereen er is en dat ze een geweldige tijd hebben. Het laatste wat je immers wil is ontevreden gasten, wat kan leiden tot negatieve recencies. Gelukkig is er een betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Waarom aangepaste polsbandjes een ideaal gastenbeheersysteem zijn

Bij elk evenement, of het nu om een concert of een rave party gaat, kan het moeilijk zijn om uit te zoeken wie waar toegang tot heeft, vooral als je veel bezoekers hebt. Wie zijn je aanwezigen die kunnen genieten van onbeperkte drankjes? Hoe zit het met de anderen? Hebben zij backstage toegang voor een meet en greet? Hoe zit het met degenen die promotieartikelen moeten ontvangen?

Het goede nieuws is dat wij je het leven gemakkelijker kunnen maken. Wij bieden hoogwaardige Tyvek-polsbandjes die verkrijgbaar zijn in een groot aantal kleuren, waarmee je jouw gasten op de juiste manier kunt identificeren en verdelen. Dit stelt jou en je teamleden ook in staat om het toegangsniveau van je bezoekers te bepalen, zodat je ze naar de juiste weg kunt leiden.

Bovendien zijn ze scheur- en waterbestendig, wat betekent dat, hoe ruw de menigte ook is, je de zekerheid hebt dat ons gepersonaliseerde polsbandje niet zal breken. Dit is ook een voordeel, vooral als je evenement toevallig in slecht weer terechtkomt. Bovendien kun je je merk op de achterkant laten drukken, in zwart of in full colour, met het motto van je bedrijf of de gegevens van je evenement.

Hoe bedrukte polsbandjes zaken gemakkelijker kunnen maken

Hoewel het gebruik van tickets de norm is, kan het problematisch zijn, vooral als het verloren gaat of verfrommeld wordt in het bezit van de gasten. Dit kan ook onhandig zijn, vooral wanneer je gasten naar je evenement gaan dat langer dan een dag duurt, zoals festivals die een week duren. Het gebruik van gepersonaliseerde polsbandjes kan de zaken voor je team en je gasten echter gemakkelijker maken.

Onze vinyl polsbandjes zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in drie opvallende kleuren, waarmee je je gasten kunt verdelen en hun toegangsniveau tot je evenement kunt aangeven. Hoewel je merklogo alleen in zwart kan worden bedrukt, zal het perfect passen bij elk van de beschikbare kleuren uit onze selectie. Dit kan ook helpen om je merk beter zichtbaar te maken, waardoor je bedrijf meer exposure krijgt. Onze polsbandjes zijn ook anti-allergisch en bestaan uit drie lagen zacht plastic voor extra comfort voor je gasten. Tot slot zijn ze duurzaam en kun je verwachten dat ze tot de laatste dag van je evenement meegaan. Dit zorgt ervoor dat je gasten hun polsbandjes niet kunnen verliezen en de rest van het evenement kunnen genieten.

Bij Drukzo zijn we er trots op dat we onze klanten gepersonaliseerde polsbandjes van hoge kwaliteit kunnen leveren. Je kunt je eigen ontwerp indienen op basis van onze specificaties en wij kunnen het ontwerp van je bestellingen afstemmen op het thema van je evenement. Je kunt er ook op rekenen dat wij je goede bulkbestellingsoffertes bieden, zodat je meer geld kunt besparen. Bovendien kun je er gerust op zijn dat wij je bestellingen snel kunnen leveren.
 • 16.01.2024

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Guy VDH
 • 2.12.2023

  vlotte service

  vlotte service, super gemakkelijke site om te bestellen

  Rudi
 • 3.11.2023

  Gebruiksvriendelijk en snel

  Het proces van online bestellen is heel gemakkelijk. Heb je een product op maat nodig, dan ontvang je snel een gepaste oplossing en offerte.

  Tine De Herdt
 • 26.06.2023

  Al lang klant bij drukzo

  Al lang klant bij drukzo. Altijd kwalitatief drukwerk aan zeer scherpe prijzen. Zal zeker blijven bestellen.

  Marijke Lievens
 • 7.04.2023

  Top service

  Top service! Er was een fout op mijn kaart, ze hebben mij onmiddelijk geholpen. Ben er super tevreden van. Gratis 500 nieuwe kaarten ontvangen. Zeker een aanrader.

  De heer POLAT
 • 17.07.2022

  Goedkoop is ook hier duurkoop

  Ontwerp gemaakt met Canva en alles volgens de regels goed gezet. Bij ontvangst was het drukwerk veel te dicht afgesneden zodat het beeld niet meer centraal op het drukwerk stond. Bij reclamatie werd gezegd dit dit zou gezien zijn geweest als ik de betalende controle had bijgenomen. Is voor mij onlogisch omdat het ontwerp werd goedgekeurd in Canva. Door de goedkoopste te willen zijn, wordt er bespaard op kwaliteit. Uiteindelijk ben ik als klant meer geld kwijt omdat ik alles opnieuw moet laten drukken. Update 22 juli: heel erg goed geholpen geweest door Drukzo. Ze doen er alles aan om de klantenrelatie aan te houden. Knap van hen. Met een paar aanpassingen aan het ontwerp wordt alles opnieuw gedrukt.

  fdfdfdfdfdfdf