Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Posters

Maak je eigen poster geschikt voor elke gelegenheid

trustpilot
4.5
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SOLDEN19

Poster afdrukken voor extra publiciteit

Een poster biedt een goedkope een effectieve manier om jouw boodschap bij de doelgroep te krijgen. Als het aankomt op adverteren en optimalisatie van jouw campagne, kan de juiste poster op de juiste plek een voorbijganger meteen aanzetten tot aankoop. Een reclameposter voor jouw bedrijf kan ze zelfs direct naar jouw winkel brengen! Voor veel kleine en middelgrote bedrijven is posters drukken een van de goedkopere mogelijkheden om naamsbekendheid en publiciteit te genereren. Je kunt ze met jouw logo en ontwerp bestellen, ophangen en zo voor een lage prijs zo veel mogelijk klanten bereiken.

Posters drukken helpt jouw merk!

Een poster afdrukken is een ideale manier om jouw uitstraling en boodschap met de wereld te delen. Een van de grootste voordelen is dat reclameposters altijd en overal gebruikt kunnen worden. Een muur van een bouwkeet, een netwerkevenement of een fastfoodrestaurant; je hangt ‘m op en hebt er geen omkijken meer naar. Zo kies je gewoon de locatie die het best bij jouw doelgroep past en heb je een maximale ondersteuning van je andere marketing! Je kunt al voor weinig geld een reclameposter op ieder formaat bestellen. Zelfs als je dit professioneel laat doen, blijft de investering klein. Dit betekent dat je niet hoeft te kiezen tussen welke plek, welk ontwerp en welke boodschap je voor deze campagne wilt gebruiken. Je stemt je communicatie zo af op de omstandigheden!

Veel ondernemers laten posters drukken om top of mind te blijven. Hoe vaker jouw doelgroep jouw logo en tekst voorbij ziet komen, hoe beter je in gedachten blijft. Wist je dat iemand jouw reclame drie keer moet zien om hem écht te onthouden? Als je vaak genoeg voorkomt, zullen ze zich jouw merk herinneren als ze een aankoop moeten doen. Een eenduidige uiting op een poster afdrukken kan zo heel goed meehelpen aan jouw naamsbekendheid – en ook nog eens de andere marketing ondersteunen.

Reclameposters als promotie

Mensen worden getrokken door visuele prikkels. We halen het gemakkelijkste (en de meeste!) informatie uit het visuele aspect, waardoor we automatisch meer letten op reclameposters als we die zien. Zodra je voor jouw merk hebt uitgedacht welke beelden, tekst en welk logo je wilt gebruiken, zet je eenvoudig een sterk beeld neer. Probeer hierbij te denken aan wat de doelgroep wil zien: wees positief, spreek over de voordelen van jouw merk en maak gebruik van een call to action.
Je kunt een poster afdrukken voor allerlei doeleinden. Doordat ze gemakkelijk mee te nemen zijn, ben je niet verbonden aan één plaats. Ook ben je niet verbonden aan één boodschap; je kunt meerdere designs printen voor meerdere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Jouw logo en branding meer onder de aandacht brengen
- Een aantal producten en services promoten
- Jouw marketing uitbreiden met een verschillend formaat en uiteenlopende vormen, zodat je niet steeds hetzelfde lijkt. Zo bestel je eenvoudig A1, A2, A3 of A4

Zo kun je een mooie poster laten drukken voor iedere boodschap die jij hebt. Zo lang je toestemming hebt om ze overal op te hangen, kun je met een kleine investering al heel veel mensen bereiken. Bij Drukzo kun je namelijk heel goedkoop posters drukken. Dan ben je altijd, overal waar je wilt zijn!

Poster laten drukken met jouw design

Of ze nu binnen of buiten hangen, de juiste posters krijgen de meeste aandacht onder de voorbijgangers. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende formaten, materialen en kleuren – want posters drukken is super veelzijdig. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat kwaliteit vooraan moet staan. Je kunt een geweldig design hebben, maar als geen goed materiaal hebt, zal je nooit een mooie poster afdrukken. Kies daarom voor een bedrijf dat ervaring heeft met schitterende posters. Dit is waar wij jou kunnen helpen!

Bij Drukzo gebruiken we de nieuwste productietechnieken en hebben we veel ervaring met het drukken van posters. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw design fantastisch tot zijn recht komt op de posters!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?