De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

PRINTMANAGEMENT

Drukzo verzorgt voor veel bedrijven diverse drukwerkproducten, zoals huisstijl, marketing en promotie items. Daarbij bieden wij onze klanten een zo groot mogelijk voordeel, aan de hand van standaard specificaties (afmeting, volume etc). Maar wij doen meer, veel meer!

Voor klanten die een grote volume aan drukwerk hebben, afwijkende drukwerk producten gebruiken, promotionele producten bestellen, campagnes willen inregelen, opslag nodig hebben en/of vervoer naar meerdere locaties heeft Drukzo een speciale afdeling, Printmanagement.

Bij Drukzo Printmanagement werken grafisch specialisten met jarenlange ervaring in de begeleiding van huisstijl- en marketing drukwerk van concept tot finale levering. Vanaf de inkoop en productie tot en met de begeleiding van complexe campagnes. Dag in, dag uit.

De wensen van onze klanten worden snel vertaald naar de beste grafische mogelijkheden en marktcondities. Je profiteert daarbij van onder andere de grote inkoopkracht van onze groep (> 100 miljoen), brede kennis, leveranciersnetwerk, vaste contactpersonen en mogelijkheden. Daarbij kennen wij nagenoeg geen beperking. Wij hanteren korte levertijden, zelfs dezelfde dag.

De voordelen van Printmanagement:
Inkoop voordelen
Onafhankelijk
Uw eigen contactpersoon
Van opmaak tot en met distributie
Uitgebreide kennis
Alle producten mogelijk
Korte levertijden

Met de dienstverlening van Drukzo Printmanagement bent je verzekert van gemak en maximale voordelen. Onderdeel van de dienstverlening is een analyse van uw totale pakket, het PrintPlan. In dit plan geven wij duidelijk aan wat de te behalen voordelen zijn voor jouw organisatie, waaronder de besparingen. Wij realiseren gemiddeld besparingen van 20% of meer. Een mooi resultaat.

Wil je meer weten over Drukzo Printmanagement? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?