België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Toon je waardering aan je klanten en laat zien hoe dankbaar je bent voor je collega's met onze relatiegeschenken!

Laat je merk stralen met bedrukte gadgets!

Verras met originele geschenken

Rugzakken met jouw Logo

Rugzakken met jouw Logo

Maak jouw rugzak uniek en bedruk deze met jouw logo!

Altijd een Scherpe Offerte op Maat

Altijd een Scherpe Offerte op Maat

Onze experts staan klaar om jou te helpen met jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Merch pakketten met jouw logo

Merch pakketten met jouw logo

Op zoek naar gepersonaliseerde Merch pakketten? Kies uit onze standaard pakketten en kleuren, of stel met ons een pakket samen!

 • 20.07.2021

  Superservice!

  Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

  Richard
 • 16.07.2021

  Uitstekende service

  Zeer tevreden over de snelheid en correctheid van het DrukZo-team. De dienst na verkoop is trouwens top: zelfs bij een foute afdruk van een kleine oplage zet het team zich 100% in om alles recht te trekken. Respect!

  Sam Clauw
 • 7.07.2021

  Drukzo.....what else ?????

  Telkens weer die FANTASTISCHE hulp bij soms onmogelijke vragen :-) Raad Drukzo enorm aan voor IEDEREEN ! Alles mooi op tijd en vooral met PERFECTE afwerking. TOP TOP TOP TOP

  Sharon
 • 21.06.2021

  Drukzo.be MADE MY DAY!

  Drukzo.be MADE MY DAY! Vandaag was een typische maandag, wat fout kon lopen liep fout. Het was dan ook een aangename wending dat mijn bestelling, mijn talloze wijzigingen en het contact met verschillende mensen bij drukzo.be supervlot en goed verliep! Shout out voor Aaron en Andrea voor het geduld dat jullie getoond hebben om al mijn vragen te beantwoorden. Hier bestellen we zeker nog!

  Liesbeth
 • 31.05.2021

  Super service als er iets niet in orde…

  Super service als er iets niet in orde is´met heb bestand. Denken mee naar oplossingen en supersnelle levering. Aanrader. Topteam dat snel bereikbaar is. 5☆

  Andy Van Londerseele
 • 7.05.2021

  Bloedsnelle service, kwaliteit keer op keer

  Bloedsnelle service, zeer aantrekkelijk geprijsd en mega-kwaliteit. Ik had ooit een lange vergelijking gemaakt van print-on-demand bedrijfjes, en uiteindelijk bij Drukzo terechtgekomen. Voortaan bestel ik blindelings bij hen en steeds opnieuw verrast door de scherpe prijs en de stevige kwaliteit van hun drukwerk en producten. Ik ben fan!

  Valery D'haenen

Relatiegeschenken met logo voor een positief bedrijfsimago

Versterk de relatie met jouw klanten

Als ondernemer wil je het beste voor je bedrijf. Daarom is het essentieel om je merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Bedrukte relatiegeschenken kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Door relatiegeschenken te bedrukken met logo voor je klanten, werknemers en zakenpartners, laat je zien dat je extra stappen zet om jouw bedrijfsimago te onderhouden en dat je waarde hecht aan je connecties. Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering en versterken de band tussen jouw bedrijf en je doelgroep, wat de kans vergroot dat zij voor een volgende aankoop weer bij jouw bedrijf zullen aankloppen.

Professionaliteit uitstralen met bedrukte relatiegeschenken

Relatiegeschenken met logo of ontwerp geven je bedrijf een professionele uitstraling. Relatiegeschenken laten bedrukken, laat zien dat je serieus bent over jouw merkidentiteit en dat je investeert in je bedrijfsimago. Door relatiegeschenken te bestellen en op een verzorgde manier te presenteren, creëer je een beeld van een bedrijf dat kwaliteit en aandacht voor detail uitstraalt en promoot jij je bedrijf bij klanten en zakenpartners thuis, op de werkvloer en daarbuiten.

Relatiegeschenken bestellen voor langdurige naamsbekendheid

Bedrukte relatiegeschenken zijn een effectieve manier om op lange termijn de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Unieke en bijzondere relatiegeschenken werpen ook op lange termijn zijn vruchten af. Zo kunnen bedrukte waterflessen, gegraveerde pennen en totebags met logo nog jarenlang naamsbekendheid creëren. Zo geef je niet alleen een waardevol bedankje aan je zakenrelaties, trouwe klanten en top presteerders, maar zorg je ervoor dat jouw merk zichtbaar is voor iedereen die het relatiegeschenk ziet. Zo is bedrukte merchandise een continu werkende promotie voor je bedrijf.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.