Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Snake Stands

Wil je je onderscheiden van je concurrentie bij een beurs of evenement? Heb jij een originele stand? Bekijk dan onze snake stands. Met deze stands onderscheid je je gegarandeerd en ben je ook nog eens origineel!

Belangrijke zaken om in gedachten te houden bij het plannen van een Beurs

Beurzen zijn de perfecte kans om je merk in de spotlight te zetten en de zichtbaarheid te vergroten, aangezien dit soort evenementen je in staat stelt potentiële klanten en leads te ontmoeten. Ze kunnen traffic en verkoop verbeteren door de exposure te creëren die je bedrijf nodig heeft.

Hoe trek je de aandacht?

Hoge risico's, hoge beloning. Een beurs is een geweldige manier om potentiële klanten en leads te vinden, maar je kunt er ook zeker van zijn dat een groot aantal concurrenten ook aanwezig zullen zijn en zullen vechten om de aandacht van de klant. Dus de hamvraag is, hoe kun je ervoor zorgen dat jij diegene bent die alles wint?
Het opzetten van een sterke marketingstrategie is natuurlijk essentieel om te slagen. Je wil dat je bedrijf opvalt, en dat je producten de aandacht krijgen die ze verdienen.
Het bedrukken van Gebogen Stretch Frames zorgt er voor dat je aanbod zelfs van ver zichtbaar is dankzij een groot displayoppervlak. Het helpt je ook om je met een twist (of een curve) te onderscheiden van concurrenten.

Welk beeld wil je afgeven?

Met een beurs laat je een blijvende indruk achter op het netvlies van mensen. Het juiste imago afgeven is dan ook essentieel voor het succes van je merk. Als je een originele uitstraling wil, wat is er dan beter dan een Snake Stand? Het zal meteen zeggen "Wow: dit bedrijf doet echt moeite voor zijn communicatie".
Gelukkig kun je bij ons terecht voor gebogen beursstands en frames van hoge kwaliteit die de identiteit van je bedrijf perfect weerspiegelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn gemakkelijk op te zetten en te vervoeren dankzij hun draagtassen.

Wij weten dat beurzen duur kunnen zijn. Daarom doen wij er alles aan om u de best mogelijke prijzen te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit die je nodig hebt om met je communicatie de beste indruk te maken. Ons team kan je helpen de maximale impact te leveren op je volgende evenement en onze producten af te stemmen op jouw wensen. Bestel dus nu jouw gepersonaliseerde bedrukte stands en onderscheid je van je concurrenten.

Bij Drukzo ben je er zeker van zijn dat wij alles hebben wat je nodig hebt voor jouw beurzen en tentoonstellingen. Neem tijdens kantooruren online contact met ons op en ons team zal je graag van dienst zijn.
Trustpilot Banner
  • Deze week ben ik enorm goed geholpen na verschillende kleine probleempjes bij enkele bestellingen. Ik werd vriendelijk en persoonlijk geholpen door Quinten, die bovendien sneller antwoordt dan zijn eigen schaduw. Zo heb ik op tijd mijn bestelling kunnen plaatsen en wordt mijn drukwerk op tijd geleverd. Aanradertje!

    FIEN COOLS
  • Ik had een aantal orders. Eén order bleek niet zo evident te zijn. De mensen van DrukZo hebben mij geholpen van het begin tot het einde. Ondanks deze mensen het ook druk zullen hebben, hebben zij de tijd genomen om ook zo snel mogelijk mijn proefdruk in orde te brengen, na het aanraden van verschillende aanpassingen die ik moest verrichten. Ontwerpen, die voor mij als leek zijnde, niet zo evident waren, daar hebben de mensen van DrukZo mij met raad en daad bijgestaan. Ook al was de communicatie via email, ook dan kan ik DrukZo aan iedereen aanraden. Heden heb ik mijn posters ontvangen, en ze waren TOP. Morgen de posters van het derde evenement. Ik ben nieuwsgierig. En volgende week onze programmabrochures voor het nieuwe culturele seizoen. Indien er nog mensen zijn die twijfelen bij wie ze hun drukwerk zouden laten plaatsen....slechts één adres DRUKZO. Hartelijk dank voor het ganse team, en tot een volgende keer of eventueel tot een volgende bijbestelling van het huidige order.

    Ronny
  • We zijn super content. Perfect drukwerk zoals gewenst. Snel geleverd. Kwaliteit 200%. En dit alles tegen een niet te evenaren spotprijs. Jammer dat we als vereniging niet meer drukwerken nodig hebben.

    Maurice H

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?