De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
Spandoeken (vast formaat) drukken

Spandoeken (vast formaat) maken en bedrukken

Met spandoeken (vast formaat) heb je een unieke manier om je boodschap te verspreiden. Maak je spandoeken (vast formaat) of bedruk je persoonlijke design!

Productinformatie

Wil je jouw evenement, de opening van je winkel of jouw favoriete team tijdens een sportevenement opvallend promoten? Dat je doe met jouw eigen spandoeken. Bij Drukzo kun je jouw spandoeken al vanaf 1 stuk bestellen. De spandoeken zijn in 4 vaste formaten te verkrijgen.

Lees hieronder de voordelen van het bestellen van spandoeken (vast formaat).


Razendsnelle levering: vandaag of morgen in huis

Drukzo heeft de snelst mogelijke levertijden. Bestel je voor 17:30, dan kun je jouw spandoeken (vast formaat) de volgende dag al in huis hebben. Dit geldt voor ons digitale assortiment en onder de voorwaarde dat een bestand dat aan de voorwaarden voldoet en de betaling op tijd binnen is.

Is dat nog niet snel genoeg? Met onze unieke Superrrsnel™ service kun je jouw spandoeken (vast formaat) dezelfde dag al in huis hebben.


Altijd een goed design: kies uit duizenden ontwerpen of laat ons jouw design maken

Bij Drukzo zorgen we er voor dat je altijd een goed design hebt om te laten bedrukken. Wil je jouw eigen bestand uploaden en bestellen? Dan controleren we gratis of het bestand aan de voorwaarden voldoet om een perfect druk resultaat te garanderen. Ons automatische systeem weet precies waar op gelet moet worden. Wil je nog zekerder van je zaak zijn? Kies dan later in het proces voor een 'Uitgebreide bestandscontrole'. Een van onze specialisten kijkt dan naar jouw bestand en controleert het op alle punten.

Heb je nog geen ontwerp? Kies dan uit een van onze duizenden gratis online ontwerpen. Je kiest een ontwerp van jouw branche, voeg jouw teksten en logo's toe en binnen 5 minuten heb jij jouw eigen spandoeken (vast formaat).

Wil je dat wij een uniek design voor je opmaken? Ook dat is mogelijk. Met onze Drukzo Studio maken wij een persoonlijk design voor je, en heb je meerdere correctierondes om tot jouw gewenste resultaat te komen.


De hoogste drukkwaliteit

Spandoeken (vast formaat) bedrukken is bij Drukzo niet alleen heel goedkoop, maar spandoeken (vast formaat) worden ook nog eens gedrukt, afgewerkt en verpakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Aanleverinstructies

Wil je jouw zelf opgemaakte design uploaden en bestellen? Zorg er dan voor dat jouw bestand aan de onderstaande voorwaarden voldoet. Kom je er niet uit? Je kunt ook gebruik maken van onze ontwerptool met duizenden gratis ontwerpen.

• Sla je bestand op als PDF, .JPG of .TIFF.
• Wij raden het aan om je bestand in vector aan te leveren. Een alternatief is een van jouw bestand op 100% met een minimale resolutie van 150 DPI.
• Zorg voor 5 mm afloop aan alle zijden. Afloop is de marge die wij nodig hebben om je drukwerk te snijden.
• Heeft je drukwerk een kader? Er kan dan een kleine afwijking ontstaan door het snijden. Bij een uitgebreide bestandscontrole controleren we hierop en nemen we altijd even contact met je op om goedkeuring te vragen.
• Het is noodzakelijk dat je tekst 50 mm van de rand afstaat. Zo krijgt je drukwerk het beste resultaat!
• Zet alle fonts (lettertypes) in je bestand om naar lettercontouren.
• Je afbeeldingen moeten opgebouwd zijn uit CMYK. Klik hier voor meer informatie over CMYK.
• Voor al ons drukwerk kun je bestanden aanleveren in zowel PC als Mac formaat.

Wil je meer informatie over het opmaken van bestanden? Lees dan onze uitgebreide aanleverspecificaties. Kom je er niet uit met je bestand? Neem dan contact op. Samen komen we altijd tot een goed bestand!

Soorten spandoeken

Bij Drukzo bieden we spandoeken met verschillende soorten matetriaal aan. Zo kunnen we jouw spandoeken (vast formaat) drukken op 510 grams zeildoek of voor locaties met veel wind hebben we 270 grams meshdoek (winddoorlatend). Je kunt je spandoek op verschillende manieren afwerken. Jouw spandoeken met een extra lange levenduur!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?