België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
De feestdagen staan voor de deur! Het is een drukke periode voor al onze vervoerders en hierdoor kan je pakket vertraging oplopen. Denk eraan op tijd te bestellen! Meer info.
Stickers maken <br>

Stickers maken

Stickers laten maken en ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest met de stickers designs van Drukzo! Ontdek ze nu.

Inspiratie opdoen: wat voor designs kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar de soort stickers te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte stickers, ze liggen bijna voor je klaar.
Zelf stickers maken <br> met Canva x Drukzo

Zelf stickers maken
met Canva x Drukzo

  • Kies een sticker ontwerptemplate (1000+ beschikbaar)

  • Maak jouw sticker design persoonlijk met jouw logo, lettertypes en afbeeldingen

  • Check jouw sticker en keur je sticker design goed

  • Wacht tot je stickers bij jou thuis worden geleverd

FAQ

Hoe kan je stickers ontwerpen en laten maken met Canva x Drukzo?

Stickers ontwerpen kan erg tijdrovend zijn, zeker als je van de ene op de andere ontwerptool over gaat. Met Drukzo is online stickers ontwerpen en maken nog nooit zo makkelijk geweest! We werken samen met Canva om al jouw ontwerpzorgen weg te nemen. Het ontwerpprogramma van Canva in combinatie met Drukzo's zorgeloze manier van bestellen maakt de mogelijkheden eindeloos. Duizenden fantastische sticker designs helpen jou met een gemakkelijke en creatieve start.
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar stickers die waarschuwen of veiligheid aangeven? Bekijk dan eens de ontwerpen voor veiligheidsstickers. Of wil je, je logo overal laten zien? Laat logo stickers maken! Ook handig als je pakketjes of andere producten wil labelen: ontwerpen voor label stickers! Ook als je, je laptop op wil vrolijken en personaliseren, kun je laptop stickers maken met gave ontwerpen. Kies een sticker design en maak het volledig naar jouw wens!

Hoe maak je een sticker?

De eerste stap is snel gemaakt: scroll door onze ontwerptemplates heen, doe voldoende sticker inspiratie op en kies een sticker voorbeeld dat bij jouw bedrijf en/of doel past! Dit is het kleine, creatieve duwtje dat je nodig hebt om de ware ontwerper in jezelf naar boven te halen. Maak jouw stickers nu persoonlijk door de volgende stappen te volgen:
- Voeg het logo en de kleuren van jouw bedrijf toe.
- Beschrijf de belangrijkste informatie met een duidelijk lettertype en passende lettergrootte.
- Geef jouw contactgegevens een goede plek (website, e-mail, telefoonnummer en social media).
- Dubbelcheck je sticker op typefouten en spelfouten.

Waar kan ik de ontwerptemplates voor gebruiken?

Canva x Drukzo biedt een ruime keuze ontwerptemplates aan voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid waardoor online sticker ontwerpen toegankelijk, makkelijk en leuk is voor iedereen! De opening van een nieuw bedrijf, promotie voor een evenement, de nieuwe collectie of een uitverkoop in de winkel, stickers maken is het antwoord! Weet je nog niet zo goed wat je wil? Geen zorgen! Speur door al onze sticker voorbeelden, de ontwerptemplates bieden de ultieme sticker inspiratie voor iedereen!
Kies na het sticker ontwerpen voor passend materiaal en de afwerking om jouw sticker uniek te maken.

Hulp nodig bij het online ontwerpen van stickers?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je stickers via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!