België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Uitnodiging maken online

Uitnodiging maken online

Gratis uitnodiging maken is makkelijk en leuk met het brede aanbod aan uitnodiging templates. Voorbeeld uitnodigingen genoeg! Kies een template uit en voeg jouw gegevens toe of laat je inspireren en ontwerp zelf in de ontwerp tool. Je eigen uitnodiging ontwerpen was nog nooit zo makkelijk!

Inspiratie opdoen: wat voor designs kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort uitnodiging te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte uitnodigingen, ze liggen bijna voor je klaar.
Uitnodiging maken <br> met Canva x Drukzo

Uitnodiging maken
met Canva x Drukzo

 • Kies een uitnodiging template (1000+ beschikbaar)

 • Maak jouw uitnodiging persoonlijk met jouw tekst, logo, lettertypes en afbeeldingen

 • Check jouw uitnodiging ontwerp en keur je ontwerp goed

 • Wacht tot je uitnodigingen bij jou thuis worden geleverd

FAQ

Hoe maak ik een uitnodiging?

Een leuke uitnodiging maken doe je met Canva x Drukzo. Ga naar onze verschillende uitnodiging voorbeelden in de ontwerp tool en laat je inspireren door het eindeloze aanbod aan templates en ga direct aan de slag! Zo hoef je zelf niet het wiel uit te vinden en heb je al een uitnodiging ontwerp om aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur!

Wat moet er op een uitnodiging staan?

Weet je niet goed waar je moet beginnen bij het maken van je uitnodiging of heb je behoefte aan een snelle checklist bij het controleren van je ontwerp? Hier staat ze voor je op een rijtje.

 • Voeg herkenbare elementen toe van je bedrijf.
  Zakelijke uitnodiging voorbeelden laten zien dat je zeker jouw bedrijfsidentiteit centraal mag laten staan. Jouw logo, de kleuren en/of een foto zodat mensen direct zien wie de afzender is.
 • Communiceer de belangrijkste informatie over het evenement.
  De datum, tijd(en), locatie en eventueel benodigdheden. Maak duidelijk wat er gevierd wordt. Is er een thema waar de genodigden zich aan moeten houden? Maak dit duidelijk en zorg dat er geen twijfels zijn!
 • Laat contactgegevens achter.
  Website, e-mailadres & telefoonnummer. Zorg dat de genodigden contact met je kunnen opnemen als er vragen of twijfels zijn over het feestelijke evenement!
 • Controleer je bestand op typefouten.
  Zorg dat je je uitnodiging ontwerp goed controleert op spelfouten en typefouten. Het zou zonde zijn als je een hele stapel opnieuw moet laten bedrukkken door een typefout.

Waarom is zelf uitnodigingen maken leuker en gemakkelijker?

Vier het groots! Het feest begint al bij de uitnodiging. Zo doe je je vrienden, familie, werknemers of klanten uitkijken naar het evenement. Laat de creatieve kant in je los! Een gratis uitnodiging maken is zo gedaan bij Canva x Drukzo. Doe inspiratie op bij het eindeloze aanbod aan voorbeeld uitnodigingen in de ontwerp tool. Je kiest de template die het beste bij jouw feest past en gaat meteen aan de slag! Het is gemakkelijker om online je uitnodiging te maken, omdat je er direct je eigen gegevens in kunt typen. Zo heb je zelf de controle, maar hoeft niet meer aan het schrijven te gaan. Een uitnodiging ontwerpen is gemakkelijk en snel! Ga direct aan de slag en ervaar het zelf.

Hulp nodig bij het online ontwerpen van uitnodigingen?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je uitnodiging via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!

Ontwerpen zonder inspiratie is als een vogel zonder vleugels. Voor elk doel is er een verscillend ontwerp. Laat je inspireren door de fantastische ontwerp voorbeelden en templates!