België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Uitwisbare notitieboekjes

Uitwisbare notitieboekjes

Ontdek MOYU: Schrijf, wis en hergebruik.
• Tot wel 500 keer uitwisbaar
• 100% recyclebaar steenpapier
• 1 MOYU = 1 boom geplant

Schenk dit unieke product aan je klanten en verspreidt de boodschap.

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Ontdek hoe je échte impact maakt

Ontdek hoe jij écht impact kunt maken. Uitwisbare notitieboekjes zijn meer dan alleen een hulpmiddel om ideeën op te schrijven; ze zijn een engagement voor ecologische duurzaamheid. Elk gekocht notitieboekje is een stap in de richting van het verminderen van papierverspilling en het behoud van natuurlijke hulpbronnen, omdat ze keer op keer kunnen worden hergebruikt. Dit vermindert niet alleen de behoefte aan traditioneel papier, maar ondersteunt ook bredere inspanningen voor milieubehoud. Door voor MOYU te kiezen, selecteert u niet alleen een product; je neemt een bewuste beslissing om bij te dragen aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties. Voor elk gekocht notitieboekje wordt een boom geplant.

Steenpapier, eindeloos duurzaam schrijfplezier

Notitieboekjes van steenpapier zijn het toppunt van milieuvriendelijke innovatie! Tijdens de productie wordt geen water of chemicaliën gebruikt en 94% minder CO2 vergeleken met reguliere papierproductie. Als 100% boomvrije optie, behouden ze bossen en verkleinen ze de ecologische voetafdruk die met papierproducten gepaard gaat. Steenpapier biedt een soepele, moeiteloze schrijfervaring, ongeëvenaard in comfort en duurzaamheid. Laten we een groenere levensstijl omarmen en bijdragen aan een aanzienlijke vermindering van de uitputting van hulpbronnen en milieuvervuiling, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een duurzamere toekomst.
 • 16.01.2024

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Guy VDH
 • 2.12.2023

  vlotte service

  vlotte service, super gemakkelijke site om te bestellen

  Rudi
 • 3.11.2023

  Gebruiksvriendelijk en snel

  Het proces van online bestellen is heel gemakkelijk. Heb je een product op maat nodig, dan ontvang je snel een gepaste oplossing en offerte.

  Tine De Herdt
 • 26.06.2023

  Al lang klant bij drukzo

  Al lang klant bij drukzo. Altijd kwalitatief drukwerk aan zeer scherpe prijzen. Zal zeker blijven bestellen.

  Marijke Lievens
 • 7.04.2023

  Top service

  Top service! Er was een fout op mijn kaart, ze hebben mij onmiddelijk geholpen. Ben er super tevreden van. Gratis 500 nieuwe kaarten ontvangen. Zeker een aanrader.

  De heer POLAT
 • 17.07.2022

  Goedkoop is ook hier duurkoop

  Ontwerp gemaakt met Canva en alles volgens de regels goed gezet. Bij ontvangst was het drukwerk veel te dicht afgesneden zodat het beeld niet meer centraal op het drukwerk stond. Bij reclamatie werd gezegd dit dit zou gezien zijn geweest als ik de betalende controle had bijgenomen. Is voor mij onlogisch omdat het ontwerp werd goedgekeurd in Canva. Door de goedkoopste te willen zijn, wordt er bespaard op kwaliteit. Uiteindelijk ben ik als klant meer geld kwijt omdat ik alles opnieuw moet laten drukken. Update 22 juli: heel erg goed geholpen geweest door Drukzo. Ze doen er alles aan om de klantenrelatie aan te houden. Knap van hen. Met een paar aanpassingen aan het ontwerp wordt alles opnieuw gedrukt.

  fdfdfdfdfdfdf