België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Bedrukte en gegraveerde USB sticks

Bewaar je bestanden veilig en compact met gepersonaliseerde USB-sticks. Zorg ervoor dat elke keer als iemand hem gebruikt, je herinnerd wordt door je eigen logo of ontwerp toe te voegen!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Aangepaste USB-sticks: Het kenmerkende stempel van uw merk

Verhoog de aanwezigheid van uw merk met op maat gemaakte USB-sticks afgestemd op uw ontwerp. Ons assortiment gepersonaliseerde USB-opties biedt veelzijdigheid en functionaliteit, waardoor ze het ideale promotiemiddel zijn voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Kies uit een verscheidenheid aan stijlen, capaciteiten en snelheden om aan te sluiten bij de identiteit en behoeften van uw merk.

Bedrukte USB-sticks: Versterk uw merkzichtbaarheid

Bedrukte USB-sticks dienen als krachtige reclamemiddelen. Onze merk-USB-sticks, met hoogwaardige bedrukking en duurzame materialen, zorgen ervoor dat uw logo prominent en herkenbaar blijft. Val op tijdens beurzen, conferenties en evenementen met deze technisch onderlegde, het hele jaar door promotionele geschenken. Onze Budget-USB's, bijvoorbeeld, zijn erg populair om uit te delen op evenementen.

Merk-USB-sticks: Eenvoudig impact maken in marketing

Ontgrendel het marketingpotentieel van merk-USB-sticks. Ze zijn niet alleen opslagapparaten maar ook draagbare merkambassadeurs. Laad ze vooraf met uw documenten, afbeeldingen of informatie om betrokkenheid bij uw merk te verzekeren, waar deze apparaten ook naartoe gaan. Investeer in kosteneffectieve bulkopties voor maximale impact met een beperkt budget.

Promotionele USB-oplossingen: Aangepast aan uw behoeften

Ontdek de ideale promotionele USB-oplossingen voor uw bedrijf. Met verschillende capaciteiten en stijlen - van slanke, pocketvriendelijke ontwerpen zoals onze USB Credit Card tot veelzijdige sleutelhangeropties zoals onze Metal USB - biedt onze collectie op maat gemaakte keuzes om te voldoen aan uw brandingdoelen en promotiecampagnes.
 • 16.01.2024

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Guy VDH
 • 2.12.2023

  vlotte service

  vlotte service, super gemakkelijke site om te bestellen

  Rudi
 • 3.11.2023

  Gebruiksvriendelijk en snel

  Het proces van online bestellen is heel gemakkelijk. Heb je een product op maat nodig, dan ontvang je snel een gepaste oplossing en offerte.

  Tine De Herdt
 • 26.06.2023

  Al lang klant bij drukzo

  Al lang klant bij drukzo. Altijd kwalitatief drukwerk aan zeer scherpe prijzen. Zal zeker blijven bestellen.

  Marijke Lievens
 • 7.04.2023

  Top service

  Top service! Er was een fout op mijn kaart, ze hebben mij onmiddelijk geholpen. Ben er super tevreden van. Gratis 500 nieuwe kaarten ontvangen. Zeker een aanrader.

  De heer POLAT
 • 17.07.2022

  Goedkoop is ook hier duurkoop

  Ontwerp gemaakt met Canva en alles volgens de regels goed gezet. Bij ontvangst was het drukwerk veel te dicht afgesneden zodat het beeld niet meer centraal op het drukwerk stond. Bij reclamatie werd gezegd dit dit zou gezien zijn geweest als ik de betalende controle had bijgenomen. Is voor mij onlogisch omdat het ontwerp werd goedgekeurd in Canva. Door de goedkoopste te willen zijn, wordt er bespaard op kwaliteit. Uiteindelijk ben ik als klant meer geld kwijt omdat ik alles opnieuw moet laten drukken. Update 22 juli: heel erg goed geholpen geweest door Drukzo. Ze doen er alles aan om de klantenrelatie aan te houden. Knap van hen. Met een paar aanpassingen aan het ontwerp wordt alles opnieuw gedrukt.

  fdfdfdfdfdfdf

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...