Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

drukzo
maatschappelijk betrokken
bij verenigingen & initiatieven

Er zijn in België talloze lokale initiatieven en verenigingen en deze hebben vaak 1 overeenkomst, een behoefte aan kwalitatief drukwerk. Speciaal voor verenigingen en lokale initiatieven heeft Drukzo een Non-Profit beleid ontwikkeld.

Drukzo, partner van lokale initiatieven

Sind de oprichting in 2013 is Drukzo zeer actief betrokken geweest bij het sponsoren van lokale initiatieven. Van toneelvereniging Vers, die zich specialiseert in toneel voor jongeren, tot aan de plaatselijke muziekvereniging die een uitvoering heeft. Jaarlijks steunen wij meer dan 100 lokale initiatieven. Initiatieven die iets voor de samenleving doen, sportief van aard zijn of juist weer heel kunstzinnig, daar houden wij van. Speciaal voor deze groep hebben wij Drukzo Non-Profit opgericht. Om juist deze partijen een duwtje in de rug te geven!

Drukzo, partner van verenigingen

Bij Drukzo zijn we gek op sport. Zo kan ons Drukzo team een heel behoorlijk voetbalelftal op de been brengen! Dit is dan ook de reden dat we (sport)verenigingen & sportievelingen ondersteunen. Van de voetbalvereniging in Lekkerkerk tot aan Eefje Muskens die hard op weg is naar de Olympische Spelen in Rio.

Gegarandeerd een goed design

Bij Drukzo ben je zeker van een goed design. We controleren niet alleen je bestanden (dit doen we standaard!) maar we bieden je ook nog eens tooling aan om gemakkelijk een design te maken. Dus wanneer je geen drukwerk hebt dan kan je dit heel eenvoudig zelf maken. Mocht je hier geen tijd voor hebben, je bent immers al druk genoeg, dan kan je gebruik maken van onze Drukzo Studio Professionals. Dit team vol specialisten kan alles, maar dan ook echt alles, voor jou ontwerpen en laten drukken. Zonder moeite en zo geregeld!

100% tevredenheidsgarantie

Onze klanten waarderen ons niet voor niets met een 9.3 op trustpilot. Bij Drukzo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent en bij Drukzo Non-Profit is dit absoluut niet anders. Wanneer jouw drukwerk met spoed geregeld moet worden dan zullen wij, waar mogelijk, er alles aan doen om dit te realiseren. Want laten we wel wezen, als je alles tot in de puntjes geregeld hebt en je drukwerk is niet in orde, dan doet dit natuurlijk afbreuk aan al je harde werk!

Meld je aan voor Drukzo Non-Profit, speciaal voor verenigingen & initiatieven

Vul onderstaand formulier in en onze deskundige team zal toetsen of je in aanmerking komt voor het Drukzo Non-Profit programma.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?