De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.8

Visitekaartjes Drukken

Klassiek

Klassiek

De klassieke visitekaartjes zijn altijd van hoge kwaliteit en bieden een ruime keuze aan verschillende papiersoorten en materialen, voor de perfecte visitekaartjes!

Bestel nu

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Ga voor milieuvriendelijke visitekaartjes! Je kan kiezen tussen 100% Gerecycled, Kraft Bruin, of Recyclebaar papier

Bestel nu

Exclusieve Afwerkingen

Exclusieve Afwerkingen

Om een specifiek deel in je ontwerp op te laten vallen, kan je voor een exclusieve afwerking gaan. Ga voor subtiel met Spot UV, wat een doorzichtige gel over je ontwerp is. Of ga voor iets opvallenders met de Metallic Folie afwerkingen in zilver, goud, koper of rosé goud. Als je iets extra's wilt kan je voor de zilver regenboog of disco glitter afwerking gaan.

Bestel nu

Ontdek ons aanbod aan visitekaartjes

Verschillende soorten visitekaartjes

Als bedrijf is het erg belangrijk om een passende en herkenbare huisstijl te hebben. Hier hoort het drukken van professionele visitekaartjes natuurlijk ook bij. Met de vele opties kan het een taak op zich zijn om de perfecte voor jouw bedrijf uit te kiezen.

Met allerlei verschillende soorten visitekaartjes kan het zo zijn dat je niet weet wat het best bij jou zal passen. Zo hebben we de goedkoopste Standaard kaartjes, waarbij je kan kiezen of je rechte of ronde hoeken wilt. Plastic kaartjes, voor een hoogwaardige en professionele uitstraling. Spot UV kaartjes, die de belangrijkste details over jouw bedrijf extra laten opvallen, en nog veel meer. Genoeg om uit te kiezen dus!

Elke soort visitekaartje dat je maar kunt bedenken!

Mat gelamineerd

Extra stevige visitekaartjes met een matte afwerking en een beschermende laag tegen vuil of beschadigingen.

Bestel nu

Glans gelamineerd

Duurzame visitekaartjes met een mooie glanzende afwerking om elke ontvanger te imponeren!

Bestel nu

Beschrijfbaar

Ga voor een beschrijfbaar visitekaartje als je een speciaal bericht wilt kunnen achterlaten.

Bestel nu

Fluweel gelamineerd

Ga voor dit 400 grams papier met een fluwelen laminering als je een luxe uitstraling wilt.

Bestel nu

PVC

Deze visitekaartjes in creditcardstijl zijn er met een reeks van opties die de bank niet zullen breken!

Bestel nu

Spot UV

Hoogwaardige 400 gsm visitekaartjes die gedeeltelijk zijn afgewerkt met UV-coating voor een extra WOW-effect!

Bestel nu

Parelmoer

Visistekaartjes met een luxe uitstraling door middel van het effect van parelmoer papier.

Bestel nu

Letterpress 3D

Experimenteer met je zintuigen door voor een 3D ontwerp te gaan. Met de letterpress techniek wordt de tekst in het papier gedrukt, wat een 3D effect geeft.

Bestel nu

Kraft Bruin

Stand out with kraft brown paper. It's made of solid 290gsm paper. This option is also more eco-friendly ad 15% is recycled paper pulp.

Bestel nu

Metallic Wit

Choose Metallic White material and have your design stand out! It's made from solid 300gsm paper.

Bestel nu

Metallic Zilver

Give your Business Card a unique look with this glitter finish that will for sure stand out!

Bestel nu

Metallic Goud

Choose Metallic Gold to give your Business Cards a chique appearance!

Bestel nu

Goud folie

Give your Business Cards and luxurious feel with Gold Foil. The colour will not only stand out but you'll also feel it on the surface.

Bestel nu

Koper Folie

Give your Business Cards and luxurious feel with Copper Foil. The colour will not only stand out but you'll also feel it on the surface.

Bestel nu

Laat jouw innerlijke ontwerper los

Kies uit een van onze 1.000 aantrekkelijke ontwerpen die super makkelijk zijn aan te passen!

Hoe ontwerp je je eigen visitekaartjes?

Visitekaartjes zijn een investering in je bedrijf. Je wilt dus dat ze van hoge kwaliteit zijn en jouw merk zo goed mogelijk representeren. Met visitekaartjes laat je professionaliteit zien. Maar hoe zorg je ervoor dat je visitekaartjes een goede indruk achter laten? En wat zet je op je visitekaartjes? Het verschilt per branche en bedrijf, maar de volgende punten zijn het meest belangrijk:

 • Zorg ervoor dat je een logo met de juiste resolutie en kwaliteit gebruikt om te voorkomen dat deze korrelig en onherkenbaar wordt, dit is juist het herkenbare element van een kaartje.
 • Denk ook aan de slogan of de propositie van je bedrijf. Door dit op je visitekaartje te plaatsen geef je meer persoonlijkheid aan je bedrijf.
 • Maak je beroep groter dan je naam en contactinformatie, zodat het goed opvalt. Mensen zoeken namelijk voor beroepen als ze een service nodig hebben, en niet zo snel voor een naam. Houd hier ook rekening mee in je ontwerp.
 • Daarnaast is je contactinformatie van belang. Voeg je telefoonnummer, een e-mailadres en het adres van je vestiging toe. Druk de contactwijze waar je het best op te bereiken bent vet, dan valt dat extra op!

Begin nu met ontwerpen!

Visitekaartjes bestellen die bij jou passen

Met zo’n groot assortiment aan visitekaartjes kan het lastig kiezen zijn. Het is altijd goed om een ontwerp te kiezen dat bij jouw huisstijl en bedrijf past. Houd rekening met de vorm, grootte en afwerking van jouw product. Denk hier tijdig over na, zodat je dit in je ontwerp kan verwerken.

Je keuzes hierin beïnvloeden ook welke afwerking je kiest. Spot UV legt bijvoorbeeld de nadruk op jouw beeld, zoals je logo of foto, terwijl een letterpress kaartje meer nadruk op je tekst legt. Afhankelijk van wat voor bedrijf je hebt kan je dus kiezen waar je nadruk op wilt leggen.

Houd wel je budget in gedachten. Je kan je visitekaartjes zo duur maken als je wilt, maar als je een krap budget hebt zijn er genoeg opties voor goedkope visitekaartjes. De standaard visitekaartjes zijn bijvoorbeeld de goedkoopste optie.

Met dit in het achterhoofd kan je de juiste keuze voor jouw bedrijf maken. Een visitekaartje blijf je vaak ontwikkelen en aanpassen, met als resultaat de beste versie. Zo kun je jezelf goed presenteren en bij je klanten of partners in gedachten blijven!

 • TOP !! goede service mooi drukwerk

  Dirk Bollé
 • Top service en snelle levering

  Heer Marc Daemen
 • Steeds super kwaliteit Online steeds supervriendelijke mensen om je al de uitleg te geven. En altijd netjes op tijd Blijf zo doordoen , jullie doen dat geweldig.

  Patrick Sempels
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or