De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

HOE WERKT ONTWERPEN?

Visitekaartjes maken

Tien seconden nadat je je hebt voorgesteld aan een nieuwe relatie, heeft deze een eerste
indruk van je. Sluit je eerste indruk goed af met een strak visitekaartje! Met onze templates
heb je in vijf stappen een design voor jouw visitekaartje

 • Stap 1

  Verzamel de gegevens die je op jouw visitekaartje wilt drukken. Denk aan de naam, bedrijfsnaam, je functie binnen het bedrijf en hoe je bereikbaar bent. Een visitekaartje is er immers om met je in contact te kunnen blijven!

 • Stap 2

  Kies een design. Drukzo heeft honderden templates waar je gebruik van kunt maken. Zo werk je in een overzichtelijk framewerk en hoef je alleen jouw gegevens in te vullen. Super eenvoudig!

 • Stap 3

  Vul het template met jouw tekst. Houd rekening met wat je waar wilt laten drukken. Kies een groot lettertype voor een belangrijk onderdeel, maar vul niet het hele design daarmee. Een visitekaartje dat rust uitstraalt, straalt professionaliteit uit!

 • Stap 4

  Controleer jouw design. Tevreden? Selecteer dan de oplage, afwerking (ronde of juist rechte hoeken) en jouw materiaalsoort. De meeste visitekaartje worden met rechte hoeken gesneden. Kies daarna jouw materiaalsoort. 400grams is een dik kaartje dat stevig aanvoelt. Wil je graag kunnen schrijven op jouw visitekaartjes, dan is 300grams de beste optie. 290grams is weer iets dunner en kun je met parelmoer afwerking kiezen; dat extra glans. Ook deze is makkelijk te beschrijven.

 • Stap 5

  Wil je een visitekaarthouder? Die kun je er bij Drukzo meteen bij bestellen! Kies daarna de levertijd. Wij leveren al vanaf één werkdag, dus jouw visitekaartjes zijn heel snel in huis!

Tips van Drukzo voor een opvallend visitekaartje

 • Je naam

  Laat niet alles om je naam draaien. Als iemand op zoek is naar een accountant, is de kans klein dat diegene jouw naam nog weet. Laat jouw beroep het opvallendste op het visitekaartje zijn!

 • Ruimte

  Laat wat ruimte om iets op je visitekaartje te schrijven; een quote van het gesprek of een andere reminder aan jullie ontmoeting. Dit geeft een persoonlijk tintje, waardoor je beter in het geheugen blijft.

 • Opvallen

  Stop je je visitekaartje in een verzamelbak tijdens een conferentie? Vouw hem dan een beetje dubbel. Zo valt hij op en wordt hij sneller gepakt!

 • Materiaal

  Tegenwoordig kun je uit veel meer materialen kiezen dan alleen papier. Kies een materiaalsoort die bij jouw bedrijf past. Zo past ‘doorzichtig PVC’ uitstekend bij glazenwassers, opticiens en fotografen. Super herkenbaar!

 • Etiquette

  Visitekaartjes pak je met beide handen aan en berg je netjes op. Uiteraard deel je ook alleen gladde, ongekreukte en schone kaartjes uit. Bestel een visitekaarthouder mee, zo is ook jouw kaartje altijd representatief.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?