België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Visitekaartjes ontwerpen: <br> gratis en makkelijk!

Visitekaartjes ontwerpen:
gratis en makkelijk!

Het oneindige aanbod van visitekaartjes voorbeelden van Canva x Drukzo maakt een visitekaartje zelf vormgeven wel erg makkelijk!

Inspiratie opdoen: wat voor templates kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort visitekaartje te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte visitekaartjes, ze liggen bijna voor je klaar.

Zo werkt het

Het is nu mogelijk om met Canva en Drukzo je favoriete producten zoals flyers, posters, visitekaartjes, stickers of kaarten te designen en te printen middels duizenden professionele en GRATIS templates. Lees hieronder hoe je dat doet in enkele stappen.

Maak je visitekaartje visueel aantrekkelijk

Maak je visitekaartje visueel aantrekkelijk

We checken je bestand en je product is binnen nno-time klaar om geprint en verzonden te worden.

Voeg de nodige informatie toe in je tekst

Voeg de nodige informatie toe in je tekst

We checken je bestand en je product is binnen nno-time klaar om geprint en verzonden te worden.

Kies passend materiaal bij je ontwerp

Kies passend materiaal bij je ontwerp

We checken je bestand en je product is binnen nno-time klaar om geprint en verzonden te worden.

Zelf visitekaartjes<br> ontwerpen met<br> Canva x Drukzo

Zelf visitekaartjes
ontwerpen met
Canva x Drukzo

  • Kies een visitekaartje ontwerptemplate (1000+ beschikbaar)

  • Maak jouw visitekaartje design persoonlijk met jouw logo, lettertypes en afbeeldingen

  • Check je visitekaartje ontwerp en keur het goed

  • Wacht tot je visitekaartjes bij jou thuis worden geleverd

FAQ

Hoe kan je gratis visitekaartjes ontwerpen met Canva?

Visitekaartjes ontwerpen kan erg tijdrovend zijn, zeker als je van de ene op de andere ontwerptool over gaat. Met Drukzo was online visitekaartjes ontwerpen nog nooit zo makkelijk! We werken samen met Canva om al jouw ontwerpzorgen weg te nemen! Het ontwerpprogramma van Canva in combinatie met Drukzo's zorgeloze manier van bestellen maakt de mogelijkheden eindeloos. Duizenden fantastische gratis visitekaartjes voorbeelden helpen jou met een gemakkelijke en creatieve start. Kies een visitekaartjes design en maak het volledig naar jouw wens!

Hoe maak je een visitekaartje?

De eerste stap is snel gemaakt: scroll door de ontwerptemplates heen, doe voldoende visitekaartjes inspiratie op en kies een visitekaartjes voorbeeld dat bij jouw bedrijf en/of doel past! Dit is het kleine, creatieve duwtje dat je nodig hebt om de ware ontwerper in jezelf naar boven te halen. Maak jouw visitekaartjes nu persoonlijk door de volgende stappen te volgen:
- Voeg het logo en de kleuren van jouw bedrijf toe.
- Beschrijf de belangrijkste informatie met een duidelijk lettertype en passende lettergrootte.
- Geef jouw contactgegevens een goede plek (website, e-mail, telefoonnummer en social media).
- Dubbelcheck je visitekaartje op typefouten en spelfouten.
- Selecteer het materiaal, de afwerking, hoeveelheid en levertijd voor jouw visitekaartjes.

Waar kan ik de ontwerptemplates voor gebruiken?

Canva x Drukzo biedt een scala aan gratis ontwerptemplates voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid waardoor online visitekaartjes ontwerpen toegankelijk, makkelijk en leuk is voor iedereen! De opening van een nieuw bedrijf, promotie voor een evenement, de nieuwe collectie of een uitverkoop in de winkel, visitekaartjes maken is het antwoord! Weet je nog niet zo goed wat je wil? Geen zorgen! Speur door al de visitekaartjes voorbeelden, de ontwerptemplates bieden de ultieme visitekaartjes inspiratie voor iedereen!
Kies na het visitekaartje ontwerpen voor passend materiaal en de afwerking om jouw visitekaartjes uniek te maken.

Wat moet er op een visitekaartje?

Wat moet er op een visitekaartje staan? Hoe geef je dit het beste weer? Hieronder zetten wij een aantal punten op een rijtje voor je die je kan gebruiken bij het ontwerpen. - Zorg ervoor dat je een logo met de juiste resolutie en kwaliteit gebruikt om te voorkomen dat deze korrelig en onherkenbaar wordt, dit is juist het herkenbare element van een kaartje.
- Denk ook aan de slogan of de propositie van je bedrijf. Door dit op je visitekaartje te plaatsen geef je meer persoonlijkheid aan je bedrijf.
- Maak je beroep groter dan je naam en contactinformatie, zodat het goed opvalt. Mensen zoeken namelijk voor beroepen als ze een service nodig hebben, en niet zo snel voor een naam. Houd hier ook rekening mee in je ontwerp.
- Daarnaast is je contactinformatie van belang. Voeg je telefoonnummer, een e-mailadres en het adres van je vestiging toe. Druk de contactwijze waar je het best op te bereiken bent vet, dan valt dat extra op!
Meer inspiratie nodig voor het ontwerpen van jouw visitekaartje? Bekijk onze blog waarin staat beschreven wat er op jouw visitekaartje moet komen te staan.

Hulp nodig bij het online ontwerpen van visitekaartjes?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je visitekaartjes via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!

Heb je hulp nodig? We zijn online!
Chat met ons