België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Vlaggen bedrukken

Vlaggen bedrukken

Ontwerp heel eenvoudig je eigen vlaggen! Maak indruk met bedrukte vlaggen om je bedrijf te promoten, een evenement te vieren of een statement te maken.

Meest populaire gedrukte vlaggen

Ontdek onze collectie gepersonaliseerde vlaggen. Van vlaggen op maat tot baniervlaggen of winkelvlaggen om jouw bedrijf te promoten, Drukzo heeft het in huis!

Gerecycled RPET is onze standaard

Gerecycled RPET is onze standaard

Het transformeren van de printindustrie kost tijd en moeite. We doen het stap voor stap, te beginnen bij onze vlaggen.

- Wij maken van RPET ons standaard materiaal
- We zetten ons in voor hoge milieunormen
- We doen geen concessies aan kwaliteit en prijs

De beste van 🇧🇪 in vlaggen bedrukken

Kies Drukzo voor de beste prijzen, materialen van topkwaliteit, snelle levering en gratis design templates om jouw ideeën tot leven te brengen!

 • Beste prijs

  Je krijgt altijd de beste prijs op de markt. Elders goedkoper gevonden? Wij passen de prijs aan!

 • Gerecycled materiaal

  Bij Drukzo is duurzaam RPET-materiaal de norm, nog steeds voor de beste prijs en kwaliteit van de markt.

 • Gratis online ontwerpen

  We werken samen met Canva zodat je in een paar klikken je eigen vlaggen kunt ontwerpen en drukken.

 • Snelle levering

  We bieden razendsnelle bezorgopties. Drukzo is er altijd voor dringende bestellingen.

Ontwerp en bedruk vlaggen met Canva

Benut het Potentieel van Jouw Merk met Canva & Drukzo: Het ontwerpen van vlaggen is nog nooit zo eenvoudig en creatief geweest! Drukzo werkt samen met Canva om je een intuïtieve ontwerpervaring te bieden, waarbij jouw merkidentiteit gemakkelijk wordt omgezet in iets tastbaars. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, onze integratie met Canva stelt je in staat om verbluffende vlaggen te creëren die impact maken. Met duizenden professionele templates en een gebruiksvriendelijke interface is jouw perfecte vlag slechts een paar klikken verwijderd.
Maak nu jouw ontwerp!
 • 19.04.2019

  Service

  Voor mij is service enorm belangrijk. Bij Drukzo zijn ze altijd zo snel, efficiënt en vriendelijk dat ik hen aan iedereen aanprijs. Trouwens ik heb al een bedrijf aangeraden om hun vlaggen bij Drukzo aan te kopen, terwijl ikzelf dit product nog niet bij Drukzo heb aangekocht. Zo overtuigd ben ik over hun service en kwaliteit. Doe zo voort.

  Patrick Janssens
 • 4.10.2019

  Prima service

  Prima service! Men heeft mij goed geholpen met al mijn vragen. Heel content van de banner

  Anneleen Stinkens
 • 31.01.2019

  Ik liep helemaal vast met het bestellen…

  Ik liep helemaal vast met het bestellen van banners, had deze dringend nodig. Werd super geholpen via de chat ! Super service, iedereen super vriendelijk en behulpzaam... en het ziet er naar uit dat ik mijn banners keurig op tijd zal hebben :)

  Kaat Philips
 • 10.08.2020

  Perfecte kwaliteit

  Perfecte kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De aangeleverde goederen (foto op poster & foto op hout) waren prachtig & betaalbaar, dikke pluim voor het team!

  Sven
 • 14.03.2021

  Thank you!

  A regular delivery is only 5 days, we got great printing quality on a budget price. Thank you very much for making our little booklet possible!

  AM
 • 11.10.2020

  Enkel lof

  Ik ben reeds klant bij Drukzo en steeds tevreden omtrent mijn flyers en affiches. Voor de eerste maal A5 boekjes laten drukken die geniet moesten worden. Fantastisch. Ik kan het zo zeggen: Van bij het aanleveren van de bestanden, de controle, de extra handmatige controle, de drukproef, de verzending tot de levering. Top! Ik heb de klantendienst moeten contacteren en ik moet zeggen, super vriendelijk. Ik ben fier omtrent mijn drukwerk. Drukzo mag fier zijn omwille van hun geleverde prestaties die ze iedere dag voor mij en tal van andere klanten leveren.

  Ronny

Welk type vlag moet ik kiezen?

Wat kunnen bedrukte vlaggen voor jouw merk betekenen?

Waarom een vlag bedrukken goede marketing is!
Goede marketing is niet gratis, dat is zeker. Maar marketing hoeft niet altijd duur te zijn – zeker goede marketing niet! Of je nu groot nieuws hebt, reclame maakt of gewoon wilt bouwen aan jouw merk, een goed uitgedacht marketingmiddel werkt altijd beter dan met grote bedragen smijten. Reclamevlaggen zijn een kleine investering voor de lange termijn. Dit is waarom opvallen met bedrukte vlaggen goed werkt.

Een groot voordeel van reclamevlaggen is dat ze goed zichtbaar zijn. Je kunt een eigen vlag bedrukken in veel verschillende maten en materialen. Voor grote evenementen of intieme sferen, er is voor ieder wat wils. Wat doe je als je je verveelt? Naar buiten kijken! Dat is precies waar de bedrukte vlaggen zijn. Als de mensen dan toch iets onthouden, laat het jouw merk zijn. Je kunt je vlag ontwerpen met een eigen logo en huisstijl kleuren of compleet design. Creatief ontworpen vlaggen trekken de aandacht en blijven beter bij.

Reclamevlaggen zijn makkelijk om mee te nemen en snel opgezet. Zo heb je altijd je promotiemateriaal bij je! Wat je ook wilt bereiken, je brengt het zeker over.Een vlag van goede kwaliteit gaat lang mee. Waterbestendig materiaal kan veel hebben en zo voorkom je dat jouw vlag er niet meer mooi bij hangt. Op deze manier kun je dus op de termijn zelfs geld besparen met het inzetten van bedrukte vlaggen. Ideaal voor allerlei soorten promotie of een evenement dat je onder de aandacht wil brengen. Door een eigen vlag te ontwerpen steek je boven het maaiveld uit en val je goed op!

Vier tips om jouw bedrukte vlag mooi te houden

1. Kies je voor ‘normaal’ vlaggenmateriaal? Houd deze dan weg van slechte weersomstandigheden. Zo blijft de vlag het langste mooi.
2. Was een reclamevlag voorzichtig; een beetje zoals een wollen trui. Afhankelijk van hoe vaak de vlag wordt gebruikt, kun je deze maandelijks wassen. Dit draagt bij aan het behouden van de kleuren.
3. Vouw de vlaggen niet nat op en leg ze niet nat in de kast. Laat ze uitgehangen drogen, zo blijven de kleuren lang goed.
4. Houd beachflags uit de buurt van takken, kabels of grove texturen waar de vlag tegenaan kan waaien. Dit voorkomt eventuele schade aan de vlaggen door weersomstandigheden.

Welke afwerking moet ik kiezen?

Koord en lus

Koord en lus

De vlag is aan de mastzijde afgewerkt met een sterke band. Aan de bovenzijde van de vlag heeft de band een lusje en aan de onderzijde een koord, hiermee kun je de vlag aan de gevelstok bevestigen.

Witte haken

Witte haken

De vlag is aan de mastzijde afgewerkt met een sterke witte band. Daarnaast heeft de vlag aan de boven en onderkant witte haken, zodat de vlag netjes aan de mast hangt. Wij adviseren deze optie bij grotere formaten om extra stevigheid te garanderen.

Tunnel met witte band en haken

Tunnel met witte band en haken

De vlag heeft aan de bovenzijde een tunnel van 6cm (plat gemeten) voor de banierhouder. Op deze manier is de vlag ook zichtbaar als er geen wind staat. Verder is de vlag aan de mastzijde afgewerkt met een witte band en haken. Deze afwerking is alleen geschikt als de vlaggenmast ook een banierhouder heeft.

Zwarte haken

Zwarte haken

De vlag is aan de mastzijde afgewerkt met een sterke zwarte band. Daarnaast heeft de vlag aan de boven en onderkant zwarte haken, zodat de vlag netjes aan de mast hangt. Wij adviseren deze optie bij grotere formaten om extra stevigheid te garanderen.

Tunnel met zwarte band en haken

Tunnel met zwarte band en haken

De vlag heeft aan de bovenzijde een tunnel van 6cm (plat gemeten) voor de banierhouder. Op deze manier is de vlag ook zichtbaar als er geen wind staat. Verder is de vlag aan de mastzijde afgewerkt met een zwarte band en haken. Deze afwerking is alleen geschikt als de vlaggenmast ook een banierhouder heeft.

Schoongesneden

Schoongesneden

Het vlaggenmateriaal wordt rondom schoongesneden in het door jou gekozen formaat. De vlag zal niet gezoomd worden en heeft geen verdere afwerkingen. Bij alle andere afwerkingen wordt vlaggendoek RPET wél omgezoomd en Longlife niet.

Gezoomd met ringen om de 30 cm

Gezoomd met ringen om de 30 cm

Een omgezoomde afwerking met ringen om de 30 cm houdt in dat de randen worden omgevouwen en genaaid om een nette afwerking te creëren, met ringen om de 30 cm voor eenvoudig ophangen. De ringen hebben een binnen diameter van 1,20 cm.

Omgezoomd met ringen in linkerhoeken

Omgezoomd met ringen in linkerhoeken

Een omgezoomde afwerking met ringen in de linkerhoeken houdt in dat de randen worden gevouwen en genaaid voor een nette uitstraling, met ringen toegevoegd in de twee linkerhoeken voor eenvoudig ophangen. De ringen hebben een binnen diameter van 1,20 cm.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een vlag te laten bedrukken?

Bij Drukzo, streven wij ernaar om het hele jaar door de beste prijzen aan te bieden. Zo heb je bijvoorbeeld al een bedrukte vlag van 150x90 cm voor € 18,58 excl. btw. Uiteraard zijn de prijzen sterk afhankelijk van: aantallen, materiaal, formaat, afwerkingen, accessoires en leveropties.

Hoe lang duurt het om een vlag te bedrukken?

We bieden diverse doorlooptijden aan voor onze bedrukte vlaggen. Dit varieert van één tot meerdere dagen levertijd, afhankelijk van de gekozen specificaties en de geselecteerde leveroptie. Over het algemeen duurt het maken en leveren van jouw vlag(gen) niet meer dan 5 dagen.

Wat is het beste formaat voor een vlag?

Dit hangt volledig af van jouw wensen. Bijvoorbeeld, onze meestverkochte mastvlag heeft een afmeting van 150x90 cm en onze meest populaire banierflag is 100x300 cm. Voor onze beachvlaggen is de 65x315 cm het formaat dat het meest gekozen wordt.

Hoe behoud ik de kwaliteit van mijn vlag?

Uiteraard streven wij voor de best mogelijke kwalteit, maar er zijn zeker manier hoe je nog langer kunt genieten van jouw bedrukte vlag(gen). Hier 4 tips die je hierbij kunnen helpen:

1. Kies je voor ‘normaal’ vlaggenmateriaal? Houd deze dan weg van slechte weersomstandigheden. Zo blijft de vlag het langste mooi.

2. Was een reclamevlag voorzichtig; een beetje zoals een wollen trui. Afhankelijk van hoe vaak de vlag wordt gebruikt, kun je deze maandelijks wassen. Dit draagt bij aan het behouden van de kleuren.

3. Vouw de vlaggen niet nat op en leg ze niet nat in de kast. Laat ze uitgehangen drogen, zo blijven de kleuren lang goed.

4. Houd beachflags uit de buurt van takken, kabels of grove texturen waar de vlag tegenaan kan waaien. Dit voorkomt eventuele schade aan de vlaggen door weersomstandigheden.

Welke printtechnieken worden er gebruikt?

De printtechniek hangt af van het materiaal dat voor elke vlag wordt gebruikt. Voor het grootste deel zal dit door middel van sublimatie zijn, zoals voor vlaggen op maat of onze spandoeken. UV-druk, offsetdruk en zeefdruk worden echter ook gebruikt. Deze informatie wordt vermeld zodra u uw vlaggen selecteert en op “productspecificaties” klikt.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Heb je hulp nodig? We zijn online!
Chat met ons