België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Waterflessen bedrukken

Boost je merk met bedrukte waterflessen! Bij Drukzo kun je waterflessen laten bedrukken met jouw logo. Onze hoogwaardige flessen zijn praktisch, milieuvriendelijk en kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd. Perfect voor evenementen, beurzen, als relatiegeschenk en meer. Ontdek nu ons assortiment en laat je logo stralen op een duurzame manier!

Verberg filters Toon filters

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Bidon bedrukken voor jouw merk:

Poseidon kan zijn spullen pakken. Want voorzien van een oersterke bidon met naam ben je niet alleen God van de marketing, maar ook van het water. Een mens heeft per dag twee liter water nodig, waardoor bijvoorbeeld een bidon bedrukken een uitstekende manier is om altijd in iemands rugzak (en achterhoofd) te blijven! Zodra je deze oersterke units binnen hebt en uitdeelt aan alle belangrijke relaties of klanten, krijgt iedereen zijn dagelijkse drinkwater binnen. Zo heb jij als bedrijf de mogelijkheid om jezelf aantrekkelijk te adverteren; je laat zien dat je geeft om het welzijn van je doelgroep. Het is tegenwoordig verstandig om iets gezonds in je campagne te verwerken – en daar zijn bedrukte bidons een geweldig voorbeeld van. Men kijkt veel verder dan alleen het merk en met dit product genereer je veel positieve naamsbekendheid.

Bidon met naam: waarom kies je daarvoor?

Een drinkfles met logo is om meerdere redenen heel geschikt om reclame mee te maken. De marketing die de meeste bedrijven gebruiken kennen we inmiddels, het is tijd voor optimalisatie van jouw promotie! Het idee achter een drinkfles bedrukken is eenvoudig maar origineel. Deze geschenken gaan lang mee en zullen ook overal mee naartoe worden genomen. De grootste voordelen van waterflesjes bedrukken zijn:

- Je laat zien dat je om je klanten geeft: een klant of relatie waardeert het als je out of the box denkt en probeert om ze iets mee te geven waar ze iets aan hebben. Met dit product kunnen ze zichzelf constant van water voorzien. Je wordt minder snel moe door uitdroging, het is goed voor de geest en voor het hele lichaam.

- Ideaal voor forensen: en ieder ander die veel reist en water wil meenemen. In de trein, in de auto of op de fiets; overal kun je een voorraadje water gebruiken, dus als jouw logo daarop staat gedrukt weet je zeker dat je veel bereik hebt! Of het nu relaties zijn die naar hun werk gaan of klanten die naar school gaan, een bidon laten bedrukken is marketing en promotie die blijft.

- Voor zowel volwassenen als scholieren: is een drinkfles bedrukken een doordachte actie. De werkenden onder ons kunnen het goed gebruiken tijdens een vergadering, terwijl de scholieren dat slokje hard nodig hebben tijdens een tentamen of college. Bovendien staat er zo altijd een product met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam, in fullcolour of gegraveerd, op tafel. Aantrekkelijke exposure onder zowel jouw doelgroep als iedereen die ernaast zit!

- Een bidon bedrukken: kan voor allerlei gelegenheden. Van sportevenementen tot een lezing over een gezonde levensstijl, of stuur ze op naar influencers op social media. Met een strak design plaatsen ze er een foto van op Instagram of Facebook, waardoor je profiteert van heel veel reclame voor een lage prijs.

Bedrukte bidons in allerlei varianten

Zoals bij altijd bij het bedrukken van artikelen, zijn de mogelijkheden groot. Van alleen logo tot en stukje tekst, in kleine of grotere oplagen en met verschillende druktechnieken. Niet alleen de productie is verschillend, ook de opties in eindproduct lopen uiteen. Zo heb je oersterke bedrukte bidons van aluminium, die je meegeeft als geschenk. Ook heb je uitvoeringen die zich beter lenen voor sportevenementen, zoals een plastic bidon met naam. Met verschillende materialen komen ook verschillende stuksprijzen – en natuurlijk verschillende einddoelen.

Plastic waterflesjes, zoals je die ook in de supermarkt koopt, zijn ideaal als promotiemateriaal op straat. Deze kosten een stuk minder dan de luxe drink- of sportflessen. Je kunt hier veel informatie op kwijt, omdat het label helemaal te designen is. Een bidon bedrukken is een grotere investering, maar is er een die zich in de lange termijn dubbel en dwars terug laat verdienen. Dit zijn de flessen die langer mee gaan en ook op de vergadertafel of in de rugzak naar college komen te zitten. Je kunt hier natuurlijk kiezen uit verschillende materialen, groottes en uitvoeringen. Van sportfles tot aluminium drinkfles, Drukzo heeft een uitgebreid assortiment dat een passend product voor jouw merk biedt. Een bidon bedrukken is een grotere investering, maar is er een die zich in de lange termijn dubbel en dwars terug laat verdienen. Dit zijn de flessen die langer mee gaan en ook op de vergadertafel staan of in de rugzak naar college komen te zitten. Je kunt hier natuurlijk kiezen uit verschillende materialen, groottes en uitvoeringen. Van sportfles tot aluminium drinkfles met naam, Drukzo heeft een uitgebreid assortiment dat een passend product voor jouw merk biedt.

Drinkfles bedrukken voor de lange termijn

Het bedrukken van artikelen is minder meetbaar dan online marketing. Dit is een reden dat je graag wilt dat jouw artikelen lang meegaan; dan kun je erop rekenen dat de investering het waard is. Bij Drukzo kun je erop vertrouwen dat de producten mooi en goed geprint blijven, zodat jouw bidon met naam jaren mee gaat. Onze kwaliteitseisen liggen hoog en onze productietechnieken horen bij de nieuwste van het nieuwste. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw promotie zonder moeite, zo geregeld is!
 • 31.01.2023

  Supersnel geleverd

  Supersnel geleverd: twee dagen vroeger dan voorzien. En zoals altijd prima kwaliteit.

  Cis Verboven
 • 31.01.2023

  Zeer goede kwaliteit

  Zeer goede kwaliteit, voor een zeer goede prijs. En daarbij ook nog heel snel geleverd!

  Chiro Jochim
 • 30.01.2023

  beste helpdesk ever

  Razendsnel, beste helpdesk ever, superbereikbaar, kwalitatief top!

  Jan Van de Moer
 • 29.01.2023

  Top service via de online helpdesk!!!

  Top service via de online helpdesk!!!

  Hanne
 • 28.01.2023

  Zeer vlugge levering

  Zeer vlugge levering. Top kwaliteit. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  Stijn De Geest
 • 28.01.2023

  men wordt hier van begin tot het einde…

  men wordt hier van begin tot het einde goed begeleid . men heeft hier een zeer scherpe prijs voor het drukwerk wat voor ons als beginnende vereniging van groot belang is . ook heb je hier een goede kwaliteit van je drukwerk .

  KV. De Leutige Zwijntjes