De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.7

X Long Menukaart Formaat

Alles over het
X Long Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het X Long formaat?

X Long menukaarten komen niet vaak voor vergeleken met andere menukaart formaten, maar zijn de perfecte mix tussen de ruimte die je krijgt met A4 formaat menukaarten en de flexibiliteit van A5 en DIN L menukaarten.X Long menukaarten hebben een afmeting van 105 x 297 mm, wat vergelijkbaar is met een in de lengte doormidden gevouwen vel A4 papier. Het is lang en smal en wordt vaak gebruikt als drank- en snackmenu.

X Long Menukaarten afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: X Long Menukaart
Afmetingen in millimeters: 105 x 297 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 29.7 cm
Afmetingen in inches: 4.13 x 11.7 in

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Bestel nu

Wanneer gebruik ik X Long Menukaarten?

X long menukaarten hebben een lange en smalle vorm. Het is een veelzijdige vorm, het kan namelijk gebruikt worden als allerlei soorten menu's, afhankelijk of je voor de enkelzijdige, dubbelzijdige, of gevouwen versie gaat. Het formaat van de X long menukaarten laat toe dat ze makkelijk opgeborgen kunnen worden. Laat ze gerust op de tafels liggen, ze nemen niet veel ruimte in beslag en kunnen zo makkelijk ingekeken worden door je gasten.

Kroegen met veel verschillende opties gebruiken dit formaat vaak. Ze kunnen namelijk een allesomvattende lijst erop kwijt op een gestructueerde manier. Zo kunnen de menu's makkelijk op de tafels gelaten worden zodat je gasten kunnen bestellen zodra ze er klaar voor zijn.

Een ideale menukaart past goed bij het thema en de uitstraling van het restaurant. Bij Drukzo zijn de menukaarten 100% aan te passen naar hoe jij het zou willen. Het X Long formaat is beschikbaar als enkelzijdig, dubbelzijdig, en als gevouwen. Door voor gevouwen menu's te gaan kan je zelfs een omslag voor je menukaarten toevoegen. Zo raken je gasten nieuwsgierig naar wat je aan te bieden hebt!

Print resolutie voor X Long Menukaarten

Als je een afbeelding van X Long formaat af wilt drukken, is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 105 x 297 mm met 300 dpi. Zorg er ook voor dat je afloop toevoegt om te voorkomen dat je je drukwerk met ongewenste witte randen om je ontwerp heen ontvangt. Een afloop van 3 mm om alle zijdes van je ontwerp is voldoende. Je kan dit gemakkelijk in InDesign met de ingebouwde tool toevoegen, of je kan het handmatig in Photoshop doen. Om je daarbij te helpen kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen. Je vind deze op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

uitstekend Thomas Brever 25.08.2020

uitstekende service en kwaliteit

Perfecte kwaliteit Sven 10.08.2020

Perfecte kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De aangeleverde goederen (foto op poster & foto op hout) waren prachtig & betaalbaar, dikke pluim voor het team!

Drukzo doet altijd wat moet en goed Danny 21.07.2020

Drukzo doet altijd wat moet, met kwaliteit en steeds op tijd.